Friday, February 19, 2010

Cara Lain Apply Account Google Adsense

Salam,

Hai sume..kembali kita dalam blog mari membuang masa...hahah..untuk post kali ini saya akan cuba membantu anda yang dalam kekusutan dan kekalutan di sebabkan masalah gangguan pemikiran akibat merasakan terlalu susah untuk apply account adsense.Tips ini akan di berikan secara percuma dan bukan dengan klik iklan Nuffnang saya.(Pesal iklan jarang kuar nih..hampagas tol r..).

Apa?Percuma?

Ye la percuma..habis tu korang nak bayar?bak meh r seposen.Hahahah...

Macam mana nak apply?

Sebenarnya memang agak leceh pun untuk account GA ni...Tapi masalah ini timbul bila korang guna servis Blogger.com..So di pendekkan cerita jangan la apply adsense guna servis Blogger.com lagi.
Boleh..Anda boleh lagi guna Blogger.com.Tapi jangan la rasa sedih bila janggut anda tumbuh semakin panjang di sebabkan tunggu account adsense anda approved.

Sebab apa jadi macam tu..?
Mungkin di sebabkan pengguna blogger tersangat la ramai..so apply adsense gna blogger maybe amik masa yang agak lama...Sekadar tafsiran aku la.

So macam mana nak apply Amir..??

Nak jawab la nih..hish...

Apply la guna servis Docstoc.com dan indyarocks.com.


Follow je apa yang dia mintak..kalau guna docstoc diorng mintak korang upload ebook..
mcm mne nk upload ebook klu korang xda ebook..??Jangan pening2..download je r ebook kat situ..pastu tukar sikit tajuk msa nk upload blk..best x..??

Guna indyarock paling best dan paling cepat..Tak sampai sehari dah approved acc adsense ak..Di indyarock korang kne upload 10 pict,2 artikel n pe lg ntah y diorng nk..ikut je..pastu otomatik butang apply adsense akan kuar..xsusah mana pun..sgt2 simple..

Dan yang paling penting buat la 1 email fresh bg stp acc y korang nk apply...

Agak2 korang la..bape bnyk eh acc adsense ak..??

Harap post ini membntu..dah2 buat r skrg..tggu pe lg..??

6 comments:

  1. Docstoc dah payah.. dulu cepat je approve.. flixya langsung tak leh pakai.. indyarock tak pernh tau dan baru tau ari ni.. Tq bro

    ReplyDelete
  2. ur welkam..
    hah..trlupa lak psl flixya..
    antara cara len tu..rmai gak try gna tu..

    k papehal thanks gak sudi kongsi..

    ReplyDelete
  3. Agak2 korang la..bape bnyk eh acc adsense ak..??


    ahem.brapa byk?=P

    ReplyDelete
  4. lebih dr 1 dan 2...hheheheheh...

    ReplyDelete
  5. nice2..ni yg nk ber sifu ngan ko =.=

    ReplyDelete
  6. huhu..komitmen len mmbataskan la bro..
    insyaAllah nt2 aku postkn la bnda2 y terbaru..bnda aku kongsi ikut pengalaman sndir je..

    ReplyDelete