Sunday, January 31, 2010

Seronok ke Blogging?


Haaa....jawab2..!!!!korang rasa sonok ke blogging?

Bukan nak kata pe r..Aku rasa hidupku tak sempurna hari tu kalau aku tak update dekat 20 free blog aku.20..??!!Banyak ke 20?Aku rasa masih tak banyak kalau dibandingkan dengan otai2 blogging yang mungkin ada beratus blog2 free.Dan yang pasti aku blogging atas sebab mencari sumber pendapatan tambahan.Tu blom kira dengan masalah ketagihan facebook aku.

Kalau korang selongkar blog aku ni mungkin ko akan mengenali pejadah bisnes tenet yang aku wat.
Hurm..pe yang aku nak tulis sebenarnya ni.Penat lak nak menaip.

Sebenarnya aku tengah sedih ni.FYI aku ni join Google Adsense.Dan aku pasti korang tau apa itu Google Adsense.huhu.Income bulan ni lagi 4usd nk cecah $100.Masalah nye sakarang ni tarikh aku post pun dah masuk bulan 2.Adeh la...Sah2 bulan ni pnya income aku xle cashout.Huhuuh..sedihnya...bulan lepas nye dah habis aku gunakan ke jalan yang berfaedah...hahaha..yola tu..weh...!!!!camner ni....????adeh2....poning pale den.....

2 comments:

  1. wah..google adsense ek..hebat..adsense cuma untuk blog yang english jer ker??

    ReplyDelete
  2. boleh len2 bhsa..tp adsense xsupport bhs melayu...klu xslp bhs indon leh kot..tp untuk apply kne gna english...klu dh approve tu mybe leh tkar len2 bhsa...
    lg pun klu blog english ni kita leh men HPK..rmai adsense player ni gna english utk blog diorng r...
    klu sedara pasan pun blog y ad iklan adsense ni sume nya english..

    ReplyDelete