Monday, January 25, 2010

Kembali Menaip - High Paying Keywords 2010

Lama..Serius lama aku tak update blog buang masa ni.Dah nama pun Buang Masa, takda la nak selalu update.Aku banyak luangkan masa untuk website2 dan blog2 yang aku gunakan sebagai medium perniagaan internet aku.Alhamdulillah bulan lepas aku dapat payment yang boleh disebut sebagai BOLEH TAHAN BANYAK LA dari Google.Huhu.Aku Rasa ini la firts post aku untuk tahun 2010.Ok untuk post kali ini aku akan kongsikan Google High Paying Keyword untuk tahun ni.Sekurang2nya tidaklah anda rasakan yang anda sedang buang masa.Betul tak.Dan yang pasti setiap pemain Google Adsense sangat2 perlukan keyword ni.Keyword ni sgtla sesuai untuk Adsense for Content (AFC)dan Adsense for Domains (AFD).Banyak keyword2 ni yang aku gunakan untuk Afd.Ingat!! Harga setiap keyword sentiasa berubah.So anda kene la selalu sentiasa update.Double check setiap keyword guna Keyword External Tools.

Purchase Structured Settlements
Mesothelioma Lawyers San Diego
Secured Loan Calculator
Structured Settlement Investments
Endowment Selling
Mesothelioma Patients
Mesothelioma attorney san diego
Austin Texas dwi lawyers
New York Mesothelioma Lawyers
Phoenix dui lawyers
Secured Loans


conference call service providers
conference calling companies
conference call providers
conference calling services
low cost conference calls
conference calling service
corporate conference calling
toll free conference calling
conference call companies
conference call solutions
toll free conference calls
conference call america
telephone conference calling
conference call numbers
conference call service
conference call hosting
conference call line
at conference call
affordable conference calls
conference calling company
international conference calls
free conference call
conference call one
800 conference call
audio conference calling
conference calling
unlimited conference calls
toll free conference call
conference call operator

Aku cuba update lagi keyword2 ni.Gunakan keyword ini untuk wat artikel2 atau beli domain2 y best.Selamat berADSENSE.

0 comments:

Post a Comment